LED прожектор VIDEX 20W 5000K 220V White

VL-Fe205W

VIDEX

Новий

367 грн

Товар в наличии на складе

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Компактний і недорогий світлодіодний прожектор Videx 20W - технологічна альтернатива застарілим системам освітлення. Невелика потужність, в сукупності з хорошим по силі світловим потоком, забезпечують популярність прожектора в сфері освітлення рекламної продукції та фасадів будівель, вітрин магазинів, прибудинкової території, і промислових об'єктів.

Прожектор Videx 20W працює в мережі 220 вольт. Захисний контролер забезпечує стабільну роботу пристрою при напрузі від 175, до 240 вольт. LEDпрожектор відноситься до класу енергоспоживання А +. Корпус виконаний з алюмінію і надійно захищений від попадання пилу і вологи за стандартом IP65. Зовні LEDпрожектор Videx 20W пофарбований білою фарбою, а прозоре захисне скло має антивандальне виконання.

Для виробництва світла використовуються якісні світлодіоди з ресурсом близько 30 тисяч годин. Вони працюють в нейтральному діапазоні, температурою 5000К. Висока якість передачі кольору, більше 80 Ra, в сукупності з широким кутом розсіювання в 120о, забезпечують популярність моделі ЛІД прожектора Videx 20W.

Для установки, настінного або настільної, до корпусу прожектора прикріплена спеціальна монтажна дужка. 

Купивши Videx 20W, ви високо оціните його технологічність і зможете спокійно використовувати прилад, знаючи, що на нього діє офіційна гарантія 24 місяці від бренду зі світовим ім'ям.

 
Характеристики
Потужність, W:20
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP65
Температура світіння, К:Нейтральне (5000)
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:30 000
Габаритні розміри, мм:170мм х 147мм х 47мм
Світловий потік, Lm:1800
Аналог лампи розжарювання, W:150
Матеріал корпусу:Алюміній
Гарантія, міс:24

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Робили оптове замовлення на даному сайті. Дякуємо керівництву магазину за проявлену зацікавленість у співробітництві. Усе обійшлося без ексцесів, так би мовити) Прожектори та датчики руху тут дійсно якісні. Не маємо жодних дорікань до продукції. Сподіваємося на майбутнє співробітництво

Раніше переглянуте

Меню