Лінійний LED світильник підвісний Horoz INNOVA3-40 40W 4000K білий

019-033-0040-010

Новий

1 770 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

Лінійний світлодіодний світильник INNOVO, новинка компанії Horoz Electric в лінійці інтер'єрного світлодіодного освітлення 2020 року.

Світлодіодна технологія SMD LED, застосовувана в освітленні приміщень різного типу, гарантує мінімальний термін служби світильника до 70 000 часов.Светільнік підвісний лінійний Horoz INNOVO-40 відмінно впишеться в будь-який інтер'єр ресторна, кафе, магазину, офісу.

Опис. Світлодіодний світильник HOROZ INNOVO має високу ефективність і низьке енергоспоживання. Світильник відмінно вписується в сучасний інтер'єр офісних приміщень, магазинів, залів кафе і ресторанів, фітнес-клубів, а так само житлових приміщень. Конструкція світильника дозволяє застосовувати високоякісні оптичні розсіювачі з поліакрилу що забезпечує м'який, приємний для очей світло, а система тросового підвісу дозволить забезпечити рівномірний і комфортне освітлення в приміщеннях з будь-якою висотою стелі.

Конструкція. У конструкції світильників серії INNOVO знайшли застосування високоефективні світлодіоди c високим світловим потоком. Застосовуються стійкі до впливу високих температур заглушки з АБС-пластика.

Комплектація. Світильник комплектується системою кріплення (троси довжиною 1м кожен) і кабелем живлення довжиною 1000 мм

Монтаж. Світильник кріпиться на основний стелю за допомогою системи підвісу. Джерело живлення (драйвер) вбудований в світильник, що дозволяє вирішити проблему розміщення зовнішнього джерела живлення

Виробник Horoz (Туреччина). Гарантія на дану модель, становить 24 месяца.Возможность використовувати в різних інтер'єрних дизайнерських рішеннях.

 
Характеристики
Колір:Білий
Робоча напруга, V:220 - 240
Потужність, W:40W
Захист від пилу та вологи:IP20
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Габаритні розміри, мм:1185 мм * 30 мм
Світловий потік, Lm:3200
Матеріал корпусу:Металл/Пластик
Гарантія, міс:24

Раніше переглянуте

Меню