Світлодіодний настінний світильник Horoz BELEN-18 18W 4000K

029-003-00018

Новий

1 628 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Буквально кілька десятків років тому світильники для підсвічування картин можна було зустріти лише у розкішних трендових готелях та бутіках, які йдуть у ногу з тенденціями та технологією. На сьогоднішній день цей тип світильників використовується у приватних будинках, квартирах, кафе та офісах, створюючи витончену обстановку та атмосферу затишку.

Світлодіодний світильник для підсвічування картин та дзеркал може стати частиною вишуканого декоративного інтер'єру, підкреслити його елегантність та наголосити на витворах мистецтва, картини. Точкове освітлення має різний кут світлового потоку, який за необхідності можна легко змінити.

Світильники також можна використовувати для дзеркал без необхідності включення основного освітлення. Світло падає м'яко, без мерехтінь та без перепадів потоку освітлення. Завдяки використанню світлодіодів потужністю 18 Вт економія електроенергії стане суттєво видимою, при цьому світильник може працювати до 30 000 годин.

Не рекомендується використовувати світильники як основне освітлення, вони призначені для допоміжної функції та є ідеальним поєднанням довговічності та економічності на всьому терміні служби.

Ключові особливості світлодіодного світильника:

  • простота монтажу;
  • 90% - економічність електроенергії;
  • легкість та компактність пристрою;
  • стильний дизайн;
  • відсутність світлових мерехтіння;
  • швидке включення.
 
Характеристики
Колір:белый
Робоча напруга, V:85-265 V
Потужність, W:18
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP20
Температура світіння, К:Нейтральне (4000)
Колір корпусу:Білий
Ресурс роботи, годин:30 000
Матеріал корпусу:Скло
Тип світлодіода:SMD LED
Гарантія, міс:24

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Интересная форма, за счёт неё получается необычный свет и угол рассеивание. При правильном использовании выгодно преобразит помещение

Раніше переглянуте

Меню