Екранований опромінювач з жалюзі BactoSfera EKRAN Jalousie 30 FAN

EKRAN Jalousie 30 FAN

BactoSfera

Новий

6 000 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

BactoSfera EKRAN Jalousie 30 FAN призначений для миттєвого знезараження УФС-опромінення повітря в приміщеннях до 60 м² у присутності людей і має суперефективний функціонал:

- ВЕНТИЛЯТОРИ (2шт):

  • Прискорене знезараження, яке досягається шляхом примусової циркуляції повітря вздовж лампи за допомогою двох вентиляторів.
  • Висока ефективність навіть у приміщеннях із застояним повітрям без природної циркуляції.


Комплектується безозоновими ультрафіолетовими бактерицидними лампами (1шт) BactoSfera BS OF з піком випромінювання 254 нм та ефективним ресурсом роботи 9000 годин. 
Потужність УФС 254 нм: 11,3 Вт

Опромінювач необхідно встановити на перпендикулярну підлозі площину (стіну) на висоті мінімум 2,4 метра від підлоги, що убезпечить перебування людей у ​​нижній частині приміщення. Нижня площина корпусу опромінювача має бути під кутом 90° до стіни, тобто. перпендикулярно стіні і відповідно паралельно підлозі (рекомендується перевірити це, наприклад, будівельним кутником).

Унікальна конструкція екрана-жалюзі дозволяє відсіювати промені так, що нижня межа зони прямого випромінювання проходить паралельно до підлоги. Унікальна конструкція корпусу з можливістю роботи з відкритою верхньою частиною дозволяє використовувати випромінювання бактерицидної лампи не тільки в горизонтальному напрямку, але і у вертикальному з 100% цільовою ефективністю.

Зона дії випромінювання BactoSfera EKRAN Jalousie становить близько 3 частини об'єму знезаражуваного приміщення, внаслідок чого за допомогою природної циркуляції все його повітря знезаражується за лічені секунди. Опромінювач має триметровий провід, який при необхідності можна від'єднати від клемної колодки для прямого підключення до електромережі з керуванням від настінного вимикача.

УВАГА!!!
Під час використання BactoSfera EKRAN Jalousie необхідно дотримуватися двох основних правил техніки безпеки:
1. Встановити опромінювач вище за голів людей (мінімум 2,4 метри від підлоги) і під кутом 90° до стіни.
2. Не проводити роботи у верхній частині приміщення при включеному опромінювачі. Вимкнути опромінювач за необхідності перетину людиною лінії випромінювання.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
Опромінювач BactoSfera EKRAN Jalousie - 1 шт
Знімна верхня кришка – 1 шт
Паспорт – 1 шт
Гарантія – 1 шт
Упаковка – 1 шт



 
Характеристики
Робоча напруга, V:230
Потужність, W:32
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP40
Ресурс роботи, годин:9000
Габаритні розміри, мм:90х75х970 мм
Довжина дроту, м:3
Вага нетто, кг:4,25
Матеріал корпусу:Металл/Пластик
Площа знезаражування, кв. м:60
Тип опромінювачаНастенный
Гарантія, міс:36

Раніше переглянуте

Меню