Екранований опромінювач з жалюзі BactoSfera EKRAN Jalousie 30x2

EKRAN Jalousie 30x2

BactoSfera

Новий

7 399 грн

- +

Рейтинги і коментарі
( 0.0 / 5) - 0 відгук(и)
 
Все про товар

BactoSfera EKRAN Jalousie 30х2 призначений для миттєвого знезараження УФС-опроміненням повітря у приміщеннях до 60 м² у присутності людей та має суперефективний функціонал:

- ДОДАТКОВА ВІДКРИТА ЛАМПА:

  • Можливість знезараження поверхонь у приміщенні. Вимога безпеки – відсутність у знезаражуваному приміщенні людей, тварин та рослин.
- ТРИ ПРОГРАММНІ РЕЖИМИ:
 

1 РЕЖИМ

Одинарне звичайне включення ВКЛ

Увімкнення верхньої екранованої лампи.

2 РЕЖИМ

Подвійне послідовне включення

ВКЛ-ВИКЛ-ВКЛ

Увімкнення верхньої екранованої лампи та запуск програми: 10 секунд затримки із попереджувальною наростаючою звуковою індикацією ⇒ 30 хвилин роботи нижньої відкритої лампи з постійною звуковою індикацією ⇒ автовідключення нижньої лампи та продовження роботи верхньої лампи.

3 РЕЖИМ

Потрійне послідовне включення ВКЛ-ВИКЛ-ВКЛ-ВИКЛ-ВКЛ

Увімкнення верхньої екранованої лампи та нижньої відкритої лампи.

Щоб скинути цикл режимів, вимкніть живлення на 2 секунди або більше. Після цього цикл режимів розпочнеться з першого.

Перемикач режимів розташований на дроті опромінювача. Також можна від'єднати від клемної колодки заводський провід з перемикачем, приєднати опромінювач безпосередньо до електромережі та залучити звичайний настінний перемикач для керування режимами. Електронний програмний модуль режимів знаходиться безпосередньо в корпусі опромінювача та керується таймінгом подачі живлення.


Комплектується безозоновими ультрафіолетовими бактерицидними лампами (2шт) BactoSfera BS OF з піком випромінювання 254 нм та ефективним ресурсом роботи 9000 годин.
Потужність УФС 254 нм: 22,6 Вт


Опромінювач необхідно встановити на перпендикулярну підлозі площину (стіну) на висоті мінімум 2,4 метра від підлоги, що убезпечить перебування людей у ​​нижній частині приміщення. Нижня площина корпусу опромінювача має бути під кутом 90° до стіни, тобто. перпендикулярно стіні і відповідно паралельно підлозі (рекомендується перевірити це, наприклад, будівельним кутником).

Унікальна конструкція екрана-жалюзі дозволяє відсіювати промені так, що нижня межа зони прямого випромінювання проходить паралельно до підлоги. Унікальна конструкція корпусу з можливістю роботи з відкритою верхньою частиною дозволяє використовувати випромінювання бактерицидної лампи не тільки в горизонтальному напрямку, але і у вертикальному з 100% цільовою ефективністю.

Зона дії випромінювання BactoSfera EKRAN Jalousie становить близько 3 частини об'єму знезаражуваного приміщення, внаслідок чого за допомогою природної циркуляції все його повітря знезаражується за лічені секунди. Опромінювач має триметровий провід, який при необхідності можна від'єднати від клемної колодки для прямого підключення до електромережі з керуванням від настінного вимикача.

УВАГА!!!
Під час використання BactoSfera EKRAN Jalousie необхідно дотримуватися двох основних правил техніки безпеки:
1. Встановити опромінювач вище за голів людей (мінімум 2,4 метри від підлоги) і під кутом 90° до стіни.
2. Не проводити роботи у верхній частині приміщення при включеному опромінювачі. Вимкнути опромінювач за необхідності перетину людиною лінії випромінювання.

КОМПЛЕКТАЦІЯ:
Опромінювач BactoSfera EKRAN Jalousie - 1 шт
Знімна верхня кришка – 1 шт
Паспорт – 1 шт
Гарантія – 1 шт
Упаковка – 1 шт



 
Характеристики
Робоча напруга, V:230
Частота, Hz:50
Захист від пилу та вологи:IP40
Ресурс роботи, годин:9000
Габаритні розміри, мм:90х120х980 мм
Довжина дроту, м:3м + переключатель режимов
Вага нетто, кг:4.5
Матеріал корпусу:Металл/Пластик
Площа знезаражування, кв. м:60
Кількість ламп, шт.:2
Тип опромінювачаНастенный
Гарантія, міс:36

Раніше переглянуте

Меню