LED прожектор Horoz Lion 50W 6400K

068-013-0050

Новий

1 110 грн

В наличии

- +

Рейтинги і коментарі
( 5.0 / 5) - 1 відгук(и)
 
Все про товар

Компактний і потужний LED прожектор Horoz «PANTER-50» - невеликий, але досить ефективний освітлювальний прилад. З його допомогою можна забезпечити підсвічування рекламних матеріалів, фасадів будівлі, стоянок, виконати роботи в темний час доби або забезпечити виробничий процес.

Прожектор Horoz «PANTER-50» володіє всім необхідним для стабільної роботи функціоналом. Перш за все, варто відзначити надійну металеву конструкцію апарату. Практично повна герметичність, за стандартом IP65, забезпечує можливість експлуатації приладу на вулиці, без додаткового накриття.

Застосування сучасних COB світлодіодів в конструкції збільшує ресурс роботи до 50 000 годин, а також забезпечує більш концентрований світло з гарною передачею кольору. У прожекторе присутній система стабілізації напруги, яка забезпечує збереження робочих характеристик при екстремально низькій напрузі в 85В, а також дуже високому в 265В.

Цей LED прожектор Horoz «PANTER-50» виробляє холодне світло, температурою 6400К. Щоб встановити прожектор в робоче положення можна скористатися входить в комплект підставкою.

Купити світлодіодний прожектор Horoz «PANTER-50» потрібно тим, хто піклується про якість своєї роботи і знає, що краще 1 раз купити надійне обладнання, ніж кілька разів поміняти низькоякісне.

Рейтинги і коментарі від наших клієнтів

Результат:
 -  
Заявлен огромный ресурс работы, надеюсь, так и будет! Свет приятный, высокая влагозащита.

Раніше переглянуте

Меню